· 

Litter R / Vrh R

more info on litter R, born 7/9/19 / Více informací o vrhu R narozeném 7.9.2019

12.9.2019

We are very happy to announce, that we have a new litter, delivered by sweet Merci (Cheek To Cheek Long Happiness) imported from France and co-owned with Dana Kohoutova (Danako Kennel), who was mated in Estonia to gorgeous Oliver (I'm Terra Antyda Xtra Cool). 

 

We have 9 puppies, 6 boys and 3 girls out of this special connection, some reservations possible for male babies. Merci is a great mom, looking after her kids with extraordinary care and patience. Babies seem to have lovely pigmentation, very strong bone and gorgeous heads, and are of cream or touch of gold colored coat. 

 

If you are interested in puppy from this combination, please check section Contact and let me know. 

 

Máme velkou radost, že se vše podařilo podle našich přání a Mercinka se stala mamkou krásných miminek, z toho je 6 chlapečků a tři holčičky. Všechna štěňátka mají mohutné kostry, krásný pigment a světle zlatou resp. krémovou barvu srsti. 

 

Jde o pro nás velmi cenné spojení fenky importované z Francie, které se domácky říká Merci (Cheek To Cheek Long Happiness) a kterou spoluvlastníme s CHS Danako Dany Kohoutové a překrásného estonského psa Olivera z velmi úspěšné CHS Terra Antyda, plným jménem I'm Terra Antyda Xtra Cool. Tento pejsek zatím v ČR v chovu nebyl využit. Z tohoto vrhu bude u nás doma zůstávat jedna holčička. 

 

Na některé chlapečky ještě přijímáme rezervace. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na emailu radka.stegurova@gmail.com

 

 

Write a comment

Comments: 0